Značka: Laped
Kategória: Suroviny | Cukor
Nevlhnúci cukor na posyp a podsyp cukrárskych výrobkov. Bez prídavných farbív a chemických látok.
Nevlhnúci cukor Dolomity je jemný, biely, aromatizovaný prášok, ktorý je vhodný na posyp cukrárskych a pekárskych výrobkov. Veľkú výhodu má najmä v tom, že zachováva svoju štruktúru a kompaktný povrch. Neobsahuje farbivá a chemické prísady. Výrobok obsahuje tuky, ktoré sa na horúcom výrobku rozpustia, a tým stráca požadovaný efekt stále bieleho povrchu.
Zloženie: dextróza, cukor, rastlinné hydrogenizované tuky (palmové jadrá, kokos, babassu)Parametre:
Netto hmotnosť:1000 g
Výrobce deklaruje:Neobsahuje AZO barviva (AZO free), Bez konzervantů
Distribuce:SK