Japonský nôž Yanagiba vyniká svojou ostrosťou, ktorá je dosiahnutá špeciálnym brúsením len jednej strany ostria
Dĺžka čepele: 21cm
Materiál rukoväte: polypropylén
Skvelá voľba noža pri príprave surového mäsa, napr. sushi
Rukoväť: čierna, jemne štrukturovaná
Čepeľ je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
Zabezpečí ti dlhú životnosť a odolnosť voči korózií
Tvrdosť ocele: 56
Japonský nôž je vhodný pre profesionálnych, ale aj domácich kuchárov
Vyrobený v Portugalsku Parametre:
_video_iframe:
https://youtube.com/shorts/zzbTkQ-MIO8?si=AcQI7tCOYrzU7kTy
Farba rukoväte:
čierna
Dĺžka čepele:
21 cm
Materiál čepele:
nerezová oceľ
Materiál rukoväte:
Polypropylén