VETO ECO Paštéta PATIFU paradajka a olivy 100 g
PATIFU paštéta sa z 1/4 skladá z tofu, ktoré si spoločnosť Veto sama vyrába a ešte za čerstva pridáva do nátierok. Veto sa výrobe tofu venuje už vyše 20 rokov a používa zásadne certifikovanú a testovanú sóju bez genetickej modifikácie.
Okrem tofu sú v produkte tiež kvalitné zemiaky pre pastózne štruktúru a tuzemský repkový olej. Ďalej obsahuje paradajky, olivy, smaženú cibuľku a droždie pre jemnú chuť. Produkt vydrží bez chladenia dlho dobu trvanlivý, takže ani pri izbovej teplote sa na ňom nevytvára žiadna vrstva tekutého tuku. PATIFU paštéta sa vyrába v mnohých rôznych variáciách a vy si môžete vybrať podľa chute.
Tipy a recepty na použitie paštéty PATIFU paradajka a olivy:
nátierka - pečivo natreté s touto paštétou stačí ozdobiť kúskami zeleniny
dipy - v mixéri môžete paštétu rozmixovať napríklad s jogurtom, cesnakom, sušenými paradajkami v oleji alebo aj s čerstvými bylinkami a podávať ako dip k pečeným zemiakom či zelenine
plnka - vďaka výraznej chuti môžete paštétu pridať do vašej klasickej plnky
slané pečivo - zapečený slaný štrúdľa bude výborný, keď ho zvnútra potrite paštétou
Zloženie: Voda, tofu 22 % (sója, nigari), repkový olej, zemiaky, droždie, paradajka 11 %, olivy 2 %, drozdovo extrakt, korenia, zahusťovadlá: karagenan, guma guar.
Alergény: Sója
Skladovanie: Skladujte v 2-27 ° C. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Paštéta rastlinného pôvodu vhodná ako pre vegánov, vegetariánov, tak napríklad pre celiakov alebo diabetikov. Je chutnú súčasťou zdravého jedálnička ako náhrada mäsa. Navyše sa jedná o český výrobok, ktorý neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a napriek tomu sa vďaka praktickému baleniu hodia na dovolenku, do práce alebo do školy.