Labeta Želírovací cukor 4:1 250 g
Pri pohľade na koše zozbieraného ovocia si hovoríte, že sa tohtoročnej úrode darilo? Jahody, marhule, hrušky, slivky – nech už máte akékoľvek ovocie, nezabudnite si z neho pripraviť aj pár pohárov chutného džemu. Možno nie pár, ale radšej viac ako menej. Džem je totiž návykový tovar, a to obzvlášť ten poctivý domáci. Pokiaľ máte veľmi sladké ovocie, pridajte k nemu želírovací cukor 4:1, ktorý je zárukou toho, že váš džem bude mať správnu konzistenciu. Žiadny cukor navyše už nie je nutné pridávať. Želírovacia zmes obsahuje všetko potrebné.
Zloženie: Cukor, želírujúce látky (guma guar, xantán, pektíny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Cukor s prísadami na prípravu džemov a marmelád.