Kyosun Japonský čaj Hojicha BIO 15 sáčkov
Hojicha je vyrábaný z kvalitných listov zeleného čaju, ktoré sú jemne pražené v porcelánovom hrnci nad dreveným uhlím, a potom sa melú na jemný prášok. Tento proces dodáva čaju jeho typickú zlatohnedú farbu a špecifickú hlbokú chuť s náznakmi orechov a karamelu.
Hojicha je ideálna pre tých, ktorí hľadajú relaxačný čaj s nižším obsahom kofeínu. Vďaka svojmu spracovaniu obsahuje hojicha len nízke množstvo kofeínu a dá sa teda piť aj večer. Jeho unikátna pražená chuť a lahodná umami aróma poskytujú intenzívny chuťový zážitok, ktorý povzbudí aj počas dňa. V Japonsku je hojicha obľúbeným nápojom na jedenie alebo po ňom.
Príprava: Prášková forma hojicha umožňuje jednoduchú a rýchlu prípravu čaju. Stačí vyšejkovať vrecko čaju v studenej alebo horúcej vode pre rýchly osviežujúci nápoj, ale môžete si ho pripraviť aj tradičným spôsobom: šľahaním v miske, podobne ako matcha.
Zloženie: Bio Hojicha 100%.
Bio Kyosun Hojicha predstavuje inovatívny spôsob, ako si vychutnať tradičný japonský čaj typu hojicha. Balenie obsahuje 15 sáčkov s 2 gramami práškového hojicha.