Green Apotheke Fazuľa mungo 500 g
na klíčenie i varenie. Naklíčené mungo chuťou pripomína mladý hrášok - objavte tú vynikajúcu chuť! Vhodné do šalátov i polievok. Tieto fazuľky so špecifickým aróma patrí k najvhodnejším plodinám k nakličování - naklíčením sa významne zvyšuje obsah cenných látok. Klíčky mungo sa najčastejšie konzumujú surové napr. Ako súčasť zeleninových šalátov. Tepelne upravené mungo je vhodné do polievok aj do zmesí so zeleninou a mäsom.
zloženie:
Fazuľa farebná mungo - vigna zlatá.
Môže obsahovať stopy lepku a zeleru.
Príprava:
Mungo prepláchneme a namočíme na 4 - 8 hodín do vody. Varíme v novej vode cca 45 minút do požadovaného zmäknutia, závisí to na starobu semien. Počas varenia zbierame penu z povrchu, osolíme až po uvarení.
Na klíčenie aj varenie.Naklíčené mungo chuťou pripomína mladý hrášok - objavte tú vynikajúcu chuť! Vhodné do šalátov i polievok. Tieto fazuľky so špecifickým aróma patrí k najvhodnejším plodinám k nakličování - naklíčením sa významne zvyšuje obsah cenných látok.