Bioharmonie Trstinový cukor prírodný 500 g
Vyrába sa zo zrelej cukrovej trstiny, lisovaním trstinovej šťavy, ktorá sa pomaly zahusťuje do podoby hustého sirupu. Z neho postupne kryštalizuje cukor, ktorý sa v závere čiastočne oddelí od melasy centrifugáciou. Tmavosť cukru a obsah minerálnych látok závisí na množstve obsiahnutej melasy.
Neprechádza procesom rafinácie a zachováva si tak svoju jedinečnú vôňu a chuť vďaka svojmu obsahu melasy.
Je určený jednak pre priamu spotrebu, ale aj na sladenie nápojov, cereálií, do kompótov, marmelád a rôznych druhov pečiva
Zloženie: trstinový cukor bio
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 30 ° C a relatívnej vlhkosti najviac 70%
Vyrába sa zo zrelej cukrovej trstiny, lisovaním trstinovej šťavy, ktorá sa pomaly zahusťuje do podoby hustého sirupu. Z neho postupne kryštalizuje cukor, ktorý sa v závere čiastočne oddelí od melasy centrifugáciou. Tmavosť cukru a obsah minerálnych látok závisí na množstve obsiahnutej melasy.