Prírodné produkty

Navigácia: KOZMETIKA-VYZIVA-HYGIENA-GASTONOMIA >

Ryžové miso BIO NATURAL JIHLAVA 200 g

Značka: Natural Jihlava

Kategória: Dochucovadlá a omáčky | Koreniny

Popis:

Miso pasta je tradičné dochucovadlo japonskej kuchyne. Táto fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov a ryže je vhodná do polievok, omáčok, marinád, cestovín a pod. Jedná sa o jemne slané korenie, ktoré je veľmi výživné, obsahuje enzýmy, vitamíny a bielkoviny. Miso pasta neobsahuje žiadne prísady ani farbivá.

Zloženie: Ryža natural BIO (37,8%), sójové bôby BIO (35,1%), pitná voda, morská soľ, koji.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 702 kJ / 207 kcal
  • Tuky 6,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,97 g
  • Sacharidy 11,6 g z toho cukry 10,9 g
  • Bielkoviny 12,1 g
  • Soľ 12,75 g

Upozornenie: Obsahuje alergén sóju.

Návod na prípravu: Miso je vhodné nevariť, ale pridávať až na konci varenia, aby sme neznehodnotili enzýmy a ďalšie prospešné látky, ktoré miso obsahuje.

Skladovanie: Skladujte v suchu a v chlade. Po otvorení skladujte pri teplote do 10 °C.

Obsah: 200 g

Krajina pôvodu: Česká republika

 

Cena:
5.31 EUR s DPH
Naspäť